Wat doen wij?

Voor al uw financiële zaken – of het nou over verzekeringen, leningen en hypotheken kunt u bij ons terecht.

Op afspraak of zomaar even binnenlopen: in een persoonlijk gesprek nemen wij graag de tijd u te leren kennen. Wij zoeken uit wat het beste bij u past en geven een helder, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

Het administratieve gedeelte, zoals de afhandeling van schademeldingen, kunt u ook gerust aan ons overlaten. Bovendien houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op financieel gebied en informeren wij u over interessante feiten en actueel nieuws, als uw gids en vraagbaak in een financiële wereld die steeds complexer wordt.

Onafhankelijk en transparant
Asya Finance werkt onafhankelijk, integer en servicegericht. Daarom zijn wij vrij van vaste aanbieders. Wij willen luisteren naar uw wensen en vervolgens een deskundig en persoonlijk advies geven, over duidelijke producten met gunstige tarieven.

Financieel adviseur en tussenpersoon
Wij kunnen ook als financieel adviseur en tussenpersoon particulieren of bedrijven veel werk uit handen nemen. Ons ervaren team is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor onze klanten. Wij zorgen voor de administratieve zaken en eventuele schademeldingen. Ook zijn wij uw vraagbaak voor alles op financieel gebied. Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs voor meer informatie.
.

Al sinds 2002

Persoonlijk advies omtrend verzekeringen
Persoonlijk advies omtrent bankzaken
Persoonlijk advies omtrent hypotheken

Ervaren team met up-to-date kennis

Asya Finance is een familiebedrijf en  al meer dan 15 jaar gevestigd in Amsterdam en met zijn team van 5 medewerkers een middelgrote organisatie.